Skip to content
Sigilii, Sigilii de securitate si siguranta. CATALOAGE

Brăţări din vinil RFID

Bratarile din vinil RFID produse de catre LeghornGroup sunt produsul ideal pentru orice necesitate de identificare automata de persoane

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Descriere

Bratarile din vinil RFID produse de catre LeghornGroup sunt produsul ideal pentru orice necesitate de identificare automata de persoane si situatii care necesita gestionarea si controlul acceselor si prezentelor, atit in zone private (fabrici, birouri) cit si publice (administratia publica, spitale, campinguri, locuri de joaca tematice, discoteci si pub-uri etc.).
Datorita tehnologiei RFID (pasiva, disponibila in mai multe frecvente operative LF, HF si UHF) persoanele care poarta aceste bratari pot fi identificate in mod rapid, sigur si eficient din momentul in care chip-ul introdus in bratara are un cod unic care nu poate fi clonat.
Bratara poate fi personalizata pentru a permite o inspectie viziva rapida si pentru a face publicitate si marcheting comercial. Bratarile din vinil ale companiei LeghornGroup, datorita faptului ca sunt produse cu un vinil de calitate superioara, sunt foarte comode de purtat si rezistente, deci sunt ideale pentru a fi folosite si un timp indelungat, chiar si in situatii in care se necesita rezistenta. Mecanizmul de inchidere de unica folosinta impiedica transmiterea bratarii de la o persoana la alta si culoarea lor ajuta la identificarea lor rapida si sigura. In final, sunt impermiabile si mult mai rezistente decit bratarile din Tyvek®.
La comanda, putem realiza aceste bratari cu serie numerica (supliment de 50 de euro pentru costul personalizarii). Toate inscriptiile sunt tiparite in culoarea neagra in spatiul dedicat.

 

DESEN TEHNIC

bratari din vinil rfid desen tehnic

 

MĂSURI
Lungime: 275 – 285 mm
Latime: 14 – 18 mm

 

CULORI

bratari din vinil rfid

 

AMBALAJ
Cutie cu 500 bratari
Dimensiuni cutie: 54x20x5 cm
Greutate cutie: 1,4 kg

Te-ar putea interesa și…

Search