Skip to content
Sigilii, Sigilii de securitate si siguranta. CATALOAGE

luciano grapsaDeclarația Președintelui

„Cea mai importanta contribuitie pe care o companie o poate oferi progresului social este gestionarea in cel mai eficient mod a propriilor activitati, fara a distrage vreodata atentia de la volrile care sunt la baza oricarei societati civile. De aceea, LeghornGroup a fost si va fi intotdeauna implicata in activitati pe care le consideram inseparabile de activitatea proprie zilnica in sectorul securitatii, cum ar fi programele educationale si donatii cu angajament social.”

Luciano Grapsa – Presedinte si CEO al companiei LeghornGroup


obiective iconOBIECTIVUL

Obiectivul principal al companiei LeghornGroup este de a opera in mod eficient, responsabil si profitabil in domeniul sistemelor de securitate si protectie. LeghornGroup tinde sa devina o companie de referinta in acest sector, calificindu-se ca producator cu vocatie particulara in cercetarea si dezvoltarea produselor si solutiilor inovatoare si eficiente.

responsabilitati iconRESPONSABILITATI

LeghornGroup recunoaste ca are cinci domenii de responsabilitate majora:

  1. Catre membrii proprii, protejind investitiile si garantindu-le un randament adecvat.
  2. Catre clienti, avind grija de clientela actuala, si demonstrind capacitatile proprii noilor clienti mentinind loialitatea lor, dezvoltind si oferind produse si servicii in termeni de pret, calitate, securitate si impact redus asumpra mediului, cu spijinul experientei tehnologice si comerciale.
  3. Catre personalul si colaboratorii proprii, respectind drepturile lor si oferind conditii de munca bune si sigure, asigurind totodata satisfactia lor personala si profesionala. Promoveaza dezvoltarea si talentul persoanelor si garanteaza oportunitati egale de angajare; incurajeaza implicarea personalului in planificarea si gestionarea activitatilor proprii si in implicarea zilnica a viziunilor si valorilor comune ale companiei.
  4. Catre toate organizatiile cu care compania stabileste relatii de afaceri. Asigurarea avantajelor reciproce cu partenerii contractuali actuali si furnizori, incurajind implicarea acestor principii proprii de comportament si in aceste activitati. Dorinta de a romova aceste principii este un factor determinant in decizia de a stabili si mentine aceste colaborari.
  5. Catre comunitate. Desfasurind activitatile proprii ca membri responsabili ai societatii, respectind legile tarilor in care LeghornGroup opereaza. Manifestind propriu sprijin fata de drepturile fundamentale ale omului, in conformitate cu rolul de intreprindere privata, acordind atentia cuvenita sanatatii, securitatii si mediului, in conformitate cu angajamentul propriu fata de o dezvoltare durabila.

principii economice iconPRINCIPII ECONOMICE

Profitul economic este esential pentru indeplinirea responsabilitatilor mentionate si continuarea activitatilor proprii; este un parametru pentru a evalua eficienta si valoarea pe care clientii o stribuie produselor si serviciilor oferite de LeghornGroup. Profitul este esential pentru a avea si distribui resursele necesare pentru a alimenta fluxul continuu de investitii necesare pentru a dezvolta si produce sisteme cit mai noi care sunt in gradul de a bloca atit manipularea frauduloasa cit si imigratia ilegala sau terorismul, pastrind securitatea comunitatii civile.

Search