skip to Main Content
Sigilii, Sigilii de securitate si siguranta. Lucrăm mereu la ceva special.

LEGHORNGROUP – CE PROPUNEM

consultanta imageLeghornGroup srl ofera servicii de furnizare de produse, sisteme si servicii pentru securitate, precum si, intr-o singura solutie, consultanta specializata pentru concepirea, proiectarea, dezvoltarea si realizarea unui produs sau a unei solutii compete care corespunde solicitarilor individuale ale clientilor.
Personalul intreg de profesionisti si disponibilitatea capacitatilor proprii de productie in plina forma permit companiei sa raspunda in mod eficient si rapid la toate necesitatile in realizarea unui produs personalizat.
Indiferent daca este vorba de sigilii mecanice din plastic sau metal, genti securizate, etichete securizate, sau sisteme avansate electronice de indentificare, indiferent de necesitate, noi va putem propune cu siguranta o solutie adecvata.

Prin urmane propunem:

cooperare iconColaborare:

Colaborarea strinsa cu clientii si studiul personalizat al necesitatilor acestuia permit identificarea celui mai potrivit produs sau solutii integrate. LeghornGroup srl se propune atit ca partener ideal expert in tema de securitate cit si ca simplu furnizor de produse de securitate din stoc.

solutii tehnice iconSolutii tehnice eficiente si economic rentabile:

Dupa o analiza atenta a necesitatilor clientilor, LeghornGroup dezvolta propria sa propunere tehnico-economica, maximizind raportul performanta/pret. Respectam toti concurentii fara sa ne temem de ei, nu ne temem nici de concurentii din Europa, cu care interactionam de ani de zile, nici de concurentii din Asia, pe care de multe ori reusim sa-i depasim multumita capacitatilor noastre de a rezolva toate necesitatile clientilor multumita creativitatii colaboratorilor nostri.

design interior iconDesign interior si productie directa:

LeghornGroup are personalul propriu cu experienta calificata in solutii pentru siguranta, care cuprinde mai multi ingineri mecanici, electronici si informatici. Grupul tehnic infrunta si rezolva in fiecare zi cele mai diverse probleme legate de produsele si sistemele de siguranta. Putem conta pe fabricile noastre moderne proprii si suntem capabili sa intervenim direct in procesul de productie, adaptind daca este necesar produsele dupa cerinta clientilor, pina la realizarea masinilor speciale care mai apoi sunt folosite pentru a produce articolul cerut.

Search