skip to Main Content
Sigilii, Sigilii de securitate si siguranta. Lucrăm mereu la ceva special.

Leghorngroup – Despre noi

cine suntem leghorngroupLeghornGroup srl este din 1978 un producator si distribuitor de sigilii si alte produse de securitate pentru a securiza marfuri si persoane, specializata in aplicatiile de logistica si transport.

Datorita experientei acumulate si a capacitatilor disponibile in internul grupului pentru realizarea produselor si sistemelor, si personalizate, capabile sa ofere un raspuns complet si resolutiv la orice problema legata de securitate, LeghornGroup este acreditata drept unul din liderii europeni in furnizarea produselor cu valoare inalta de securitate.
Cu birouri operationale si comerciale in Europa, USA, America Latina si Orientul Mediu, si cu ropriile fabrici specializate in producerea pieselor din plastic si metal pentru sigilii, LeghornGroup poate garanta controlul deplin al produselor si un suport clientilor la nivel mondial.

In plus, companiile de electronica si informatica care fac parte din grupul nostru si lucreaza de peste 10 ani pentru a imbogati produsele de securitate ale companiei LeghornGroup cu caracteristici tehnice inovatoare, pentru a face viitorul nostru mai linistit si protejat de toti cei care incearca in orice mod se violeze bunirile sau informatiile noastre.

Principalele functii efectuate de produsele si sistemele companiei LeghornGroup pentru securitate sunt acelea da a identifica, controla,proteja si urmari orice tip de marfa impotriva manipularii sau utilizari neautorizate, folosind de fiecare data cea mai potrivita solutie ( mecanica, electronica sau mixta) cu eficienta economica la maxim.

protecție iconProtectie. Protejam bunurile Dvs cu sigilii de securitate si cu orice alt tip de produs impotriva manipularii frauduloase. Suntem capabili sa realizam solutii tehnice personalizate pentru orice necesitate a clientilor.

 

control iconControl. Asiguram controlul marfurilor si al persoanelor prin intermediul produselor de securitate si solutiilor integrate software si hardware complete, cu posibilitatea de monitorizare si interventie in timp real si in conditii de mobilitate.

 

identificare iconIdentificare. Oferim solutii si servicii care utilizeaza tehnologii inovatoare pentru identificare in mod unic obiecte, animale, mijloace de transport si persoane, asigurind securitatea acestora. Avem abilitati specifice in solutii pentru autentificare obiectelor.

 

trasabilitate iconTrasabilitate. Urmarim orice obiect, animal sau fiinta umana multumita dispozitivelor evoluate, oferindu-va posibilitatea de a accesa in timp real toate informatiile care va pot permite monitorizarea locatiei, statutul si circulatia bunurilor si a persoanelor.

 

satisface nevoile icon

LeghornGroup realizeaza si:

  • Solutii destinate sa garanteze si sa protejeze autenticitatea produselor
  • Sisteme de identificare automatica cu frecvente radio care faciliteaza trasabilitatea obiectelor, animaleleor si persoanelor, permitind fluxuri operationale mai noi si mai eficiente atit la nivel industrial cit si in furnizarea serviciilor.

Vocatia companiei LeghornGroup este aceea de a fi puternic orientata catre client si a furniza solutii specifice care sa satisfaca deplin necesitatile, care nu sunt niciodata asemanatoare intre clienti. Iata de ce adesea cei mai importanti colaboratori sunt insasi clientii nostri: impreuna analizam problemele si impreuna le rezolvam.

Suntem mereu atenti la toate inovatiile disponibile pentru comparatii constructive.
Zi de zi ne imbogatim cu noi cunostinte referitoare la cele mai diverse probleme in diferite activitati care vizeaza combaterea activitatilor ilegale de catre indivizi sau organizatii ilegale.
Actualizam permanent o baza de date cu toate produsele pe care le dezvoltam si le sugeram sugeram fortelor de ordine pentru a ajuta in lupta impotriva criminalitatii.

Si in fine, pastram intodeauna un serviciu online pentru oricine are necesitatea de informatii in cimpul nostru de activitate.

Search