Skip to content
Sigilii, Sigilii de securitate si siguranta. CATALOAGE

BRĂȚĂRI ÎN TYVEK

Brătara Tyvek este una dintre cele mai populare si economice brăţări de identificare.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Descriere

[cml_media_alt id='746']braccialetti_tyvek[/cml_media_alt]BRĂȚĂRI ÎN TYVEK este una dintre cele mai populare si economice brăţări de identificare. Sunt numerotate consecutiv pentru un control major. Leghorn SRL oferă o gamă largă de brățări în Tyvek, personalizate în formă, culoare și textură, astfel încât să se poată potrivi necesităților dumneavoastră. Noi producem toate tipurile de bratari, de la Tyvek (în hârtie sintetică), la cele din Plastic si Vinil. De asemenea, le putem personaliza cu logo-ul sau o inscriptie, astfel încât să se se potrivească oricarui tip de eveniment.

Marele avantaj al brățărilor în Tyvek Leghorn, este natura lor anti-manipulare: este foarte dificil, de fapt, a găsit o manipularea frauduloasă cu brățările Tyvek, care scad posibilitatea de trecere a mai multor participanţi la un eveniment sau de a le schimba intre ei . Brățările sunt perfect adaptate la dimensiunea de încheietură a mâinii, si se închid în așa mod ca să nu mai poată fi scoase.
Tyvek este de asemenea rezistent la apa, cea ce asigură că brătările noastre pot fi purtate în orice timp. Brățările noastre din plastic sunt metoda perfectă de identificare a clientilor dvs. care au efectuat plata. în Brățările Tyvek pot fi utilizate în toate cazurile în care este nevoie de identificarea vizuală. Brățările Tyvek sunt usoare, durabile și rezistente la apă, se adaptează perfect la dimensiunea de încheietură a mâinii si sunt usor de aplicat datorită închiderii lor cu bendă adezivă. Brățările în Tyvek sunt disponibile în mai multe culori si pot fi, de asemenea, cu cod de bare.

 

DESEN TEHNIC
tyvek desen tehnic

 

MASURI
Latime: 19-25 mm
Lungime: 250 mm

 

CULORI

braccialetti tyvek identificativi

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE
tivek informatie adaugatoare

 

AMBALAJ
Cutie cu 1.000 brățări
Dimensiuni cutie: 28x21x5 cm
Greutate cutie: 0,8 kg

 


PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Search