Skip to content
Sigilii, Sigilii de securitate si siguranta. CATALOAGE

Etichete cu cod de bare

Etichetele cu coduri de bare LEGHORN Srl sunt proiectate pentru o gamă largă de aplicații

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Descriere

Etichetele cu coduri de bare LEGHORN Srl sunt proiectate pentru o gamă largă de aplicații.
Ele pot rezista la temperaturi ridicate și scăzute, la expunerea la substanțe chimice, medii dure și alte condiții extreme de lucru.

Etichetele cu coduri de bare LEGHORN srl. pot ajuta companiile a optimiza producția, oferind fluiditate proceselor. Oferim volume medii/mari de etichete atât în rulouri cît și în foi în mai multe culori. Etichetele noastre cu coduri de bare sunt potrivite atât pentru sănătate, cît și pentru companiile farmaceutice, de curierat și sectoarele de logistică, companiile de management de imprimare, biblioteci și de gestionare a documentelor întreprinderilor, industria de securitate, și de informatica. Ele pot fi, de asemenea, numerotate consecutiv.

Vă garantăm profesionalism și serietate în reproducerea și păstrarea tuturor datelor în privința etichetelor Dvs.

Etichetele cu cod de bare oferă o metodă de identificare unică, care poate fi folosită pentru a administra un flux continuu de produse sau bunuri.

Asigură cu ușurință monitorizarea, chiar și în cazul în care există mai multe lanțuri de retail. Etichetele cu coduri de bare identifică, de asemenea, și produsele în stoc și sunt suficient de robuste pentru a rezista transportarea și stocarea bunurilor.

COD DE BARE 39
Code 39 este o simbolistica alfanumerice cu unele caractere ASCII disponibile. Deși este un simbol de auto-control, caracterul de control poate fi utilizat atunci când integritatea numărului are o mare prioritate.

COD DE BARE 49
Code 49 este un cod dublu dimensional (mai multe linii) cu înaltă densitate a simbolurilor de diferite lungimi.

COD DE BARE 93
Code 93 este compatibil cu codul 39, dar utilizează un spațiu mai mic pentru a reprezenta un caracter. O etichetă produsă în Codul 93 este de aproximativ 25% mai scurtă decât aceeași etichetă produsă în Codul 39.

COD DE BARE 128
Cod 128 este un simbol alfanumeric, care este variabil în lungime, cu două erori alternative de control. Primul este un nivel de caracter individual, cu caracter de același autocontrol. Al doilea este un mesaj complet cu sfârșitul calculat al mesajului, cifră de verificare.

COD DE BARE INTERLEAVED 2 din 5
Interleaved 2 din 5 este o simbolistica excluziv numerică. „Intercalat” se referă la faptul că două caractere pot fi reprezentate în același spațiu, folosind liniile negre care reprezinta primul caracter și spațiile albe care reprezintă al doilea caracter.

COD DE BARE Codebar Tradizionale Codabar
Codabar tradițional este o simbolistică numerică care trebuie să folosească o cifră de control pentru a asigura acuratețea.
Este variabilă în lungime și utilizează 16 caractere plus 4 caractere de început și sfîrșit. Pentru a asigura o decodare exactă,
Codabar este, de obicei tipărită la 10,0 cp.

etichete cu cod de bare

Te-ar putea interesa și…

Search