Skip to content
Sigilii, Sigilii de securitate si siguranta. CATALOAGE

ETICHETE PENTRU IDENTIFICAREA BUNURILOR

Una dintre cele mai eficiente modalități de a păstra evidența tuturor produselor pentru uz de birou este de a folosi etichete ASSET

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Descriere

ETICHETE PENTRU IDENTIFICAREA BUNURILOR Una dintre cele mai eficiente modalități de a păstra evidența tuturor produselor pentru uz de birou este de a folosi etichete ASSET pentru a identifica fiecare element în parte. Este extrem de important pentru orice companie catalogarea și ținerea evidenței stocurilor. Cel mai convenabil mod este de a uza etichete care identifică bunurile (etichete ASSET). Prin atribuirea unui număr unic pentru fiecare element și identificarea lui cu o singură etichetă, aveți posibilitatea să creați o bază de date pentru a gestiona toate echipamentele care vă aparțin. Baza de date poate enumera detalii, cum ar fi tipul de produs, valoarea, durata de amortizare sau orice alte informații relevante. Sistemul este rapid și sigur.

ETICHETE PENTRU IDENTIFICAREA BUNURILOR Una dintre cele mai eficiente modalități de a păstra evidența tuturor produselor pentru uz de birou este de a folosi etichete ASSET pentru a identifica fiecare element în parte. Este extrem de important pentru orice companie catalogarea și ținerea evidenței (ASSET LABEL) pot fi aplicate pe mai multe tipuri de suprafețe. Lemn, metal, metal vopsit și plastic. LEGHORN folosește material 3M adeziv, care este un lider în acesată industrie și aceste etichete pot adera în condiții de siguranță pe diferite suprafețe.

 

CULORI
[cml_media_alt id='3704']asset-labels[/cml_media_alt]

 

Te-ar putea interesa și…

Search